Digitaal ondertekenen: veilig en gemakkelijk

Kofax SignDoc

Kofax SignDoc

Elektronisch ondertekenen van documenten met Kofax SignDoc helpt u om operationele kosten te verlagen, het ondertekenen te versnellen, de klanttevredenheid te verbeteren, compliant te blijven en veilig te werken. Door over te stappen van ondertekenprocessen met handgeschreven handtekeningen naar elektronische handtekeningen, kan uw organisatie ook deze doelstellingen bereiken en is het een integraal onderdeel van uw digitale transformatie.

Met Kofax SignDoc profiteren uw klanten, werknemers en zakenpartners elke dag van de voordelen van betrouwbaar, veilig en gemakkelijk papierloos ondertekenen

Deze oplossing kan worden geïntegreerd in verschillende bedrijfsprocessen en -omgevingen in uw organisatie. Naast stand-alone oplossing is SignDoc ook geïntegreerd met Kofax Power PDF en onderdeel van het bredere Kofax Intelligent®-platform, dat on-premise of in de cloud kan worden geïmplementeerd.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Handige en betrouwbare digitale ondertekening is een essentiële bouwsteen van uw digitale transformatiestrategie

Kofax SignDoc maakt gemakkelijke, veilige en rechtsgeldige elektronische ondertekening van digitale transacties mogelijk. SignDoc ondersteunt digitale e-ondertekening die voldoet aan wetten, regelgeving en technische richtlijnen voor het gebruik van elektronische handtekeningen over de hele wereld. Kofax SignDoc levert substantieel bewijs van goedkeuring en acceptatie van de inhoud van een document en zijn bindende, sluitende, onbetrouwbare karakter. Het maakt de validatie van authenticiteit en integriteit van ondertekende documenten mogelijk – door middelen te bieden om de identiteit van een ondertekenaar te verifiëren en door te verifiëren dat het document na ondertekening niet is gewijzigd.

Waar zijn elektronische handtekeningen goed voor?

Elektronische handtekeningen vormen een centrale bouwsteen om vertrouwen in digitale transacties mogelijk te maken en te vestigen. Vertrouwen in digitale transacties is essentieel voor digitale transformatie. Elektronische handtekeningen zijn ook cruciaal voor het realiseren van complete end-to-end digitale processen, omdat ze die laatste stap op papier overbodig maken.

Voordelen van Kofax SignDoc

  1. Handige, uitgebreide ondertekening opties zoals click-to-sign, maar ook gebruik van digitale handgeschreven handtekeningen.
  2. Verbeterde naleving en lagere risico’s. SignDoc levert een duidelijk bewijs van wie heeft ondertekend (ondertekenaar), wat ze hebben ondertekend (inhoudsstatus van een document op het moment van ondertekening) en wanneer ze hebben ondertekend (datum en tijd).
  3. Sterke bewijskracht. SignDoc gaat verder dan het elektronisch ondertekenen van een documentpakket door digitale handtekeningen te verstrekken voor elke afzonderlijke handtekening in een pakket.
  4. In tegenstelling tot andere oplossingen verifieert Kofax SignDoc de transsectionele integriteit met gemakkelijke toegang tot zowel document- als proces audit trails.
  5. Snelle implementatie. Creëer, verstuur, volg en onderteken documenten en formulieren digitaal voor snelle implementatie. Of integreer ondertekende documenten en formulieren in uw eigen applicaties of workflows om op maat gemaakte en in uw huisstijl ervaring te creëren.
  6. Eenvoudige integratie. SignDoc integreert in bestaande kernsystemen en samenwerking met bijbehorende workflows, evenals diepgaande rapportage en monitoring van transacties.
  7. Meerdere implementatieopties. Inclusief on premise in de cloud en in hybride modus.

Meer weten over Kofax SignDoc?

Lucas FokVul onderstaand formulier in en Lucas neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Stel een vraag Offerte