Werk efficiënter door kennis in huis te halen

Trainingen en workshops

Uw kennis vergroten

Of u nu beheerder of gebruiker bent, voor verschillende profielen zijn er diverse opleidingen gericht op uw ervaring met Robotic Process Automation (RPA), Kofax, OnBase of Therefore. Vind de training die bij u past.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Het is van groot belang dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en u uw kennis verbreedt. Zo kunt u sneller anticiperen op vraagstukken of incidenten en de continuïteit waarborgen van de processen.

Onze breed gecertificeerde en ervaren solutions specialisten verzorgen praktische en hoog gewaardeerde trainingen en workshops. Klik hieronder op de training van uw interesse voor meer informatie en trainingsdata.

Onze trainingen & workshops

Meer weten over onze trainingen en workshops?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor trainingen of workshops op locatie of maatwerkmogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bel ons direct via +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte