Nieuws

Even voorstellen: Dirk Paulissen

Dirk Paulissen

Wie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze keer een kennismaking met Dirk Paulissen. In zijn rol als Senior Account Manager is hij druk met het onderhouden van de relatie met onze klanten. Wat doet hij daarnaast en wie is hij als persoon?

 

 

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Dirk Paulissen, 49 jaar oud, geboren en getogen in Zuid-Limburg maar woon inmiddels zo’n 25 jaar in de provincie Utrecht waarvan de laatste 6 jaar in IJsselstein. Ik heb een dochter van 19 (Fien) en leid al een aantal jaar een vrijgezellig leven. In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken, bezoek ik zo nu en dan een concert en sta ik graag op de golfbaan.

Wat doe je bij Docspro?

Mijn functie is Senior Account Manager, dus ik probeer zo goed als mogelijk mijn accounts te managen 😉 Dat is om te beginnen Doc-Direkt (een departement overstijgende Shared Service Organisatie van het Rijk) en diverse andere centrale overheidsinstanties.

Wat voor collega ben jij?

Ik denk dat als je mijn voormalige collega’s deze vraag zou stellen je als antwoord te horen krijgt dat ik altijd wel voor een ander klaar sta, in ben voor een geintje op z’n tijd en serieus op momenten dat dat uiteraard gewenst is.

Heb je een levensmotto?

Niet zozeer een levensmotto maar ben er in de loop der jaren wel achter gekomen dat je je geen zorgen moet maken over dingen waar je toch geen invloed op kunt uitoefenen. Kortom, ben de beste versie van jezelf en dan komt het wel goed.

Waar krijg jij energie van?

In mijn werk krijg ik energie van enthousiaste collega’s en klanten. In mijn privéleven kan het luisteren van muziek een grote bron van energie zijn.

Wat weten veel mensen niet over jou?

Veel mensen weten niet dat ik een horeca-achtergrond heb. Ik heb de hotelschool afgerond, maar ben via een omweg in contact gekomen met softwarebedrijven en zodoende geïnteresseerd geraakt in solution selling.

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.

Meer informatie

Deel dit met vrienden!