Nieuws

Even voorstellen: Thomas Nobbe

Even voorstellen: Thomas Nobbe

Thomas NobbeWie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze keer een kennismaking met Thomas Nobbe. Thomas is sinds februari 2023 begonnen bij Docspro als OnBase consultant. Thomas is niet onbekend in wat hij doet, hij vervult de rol van Software consultant al ruim 10 jaar. Wat doet hij daarnaast en wie is hij als persoon bij Docspro?

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Kun je iets over jezelf vertellen?

Hallo, ik ben Thomas Nobbe, 38 jaar, getrouwd met Rianne en samen met onze 4 cavia’s wonen wij “precies” tussen Assen en Delft in; in Assendelft (dat ligt iets boven Zaandam). In een ver verleden afgestudeerd als Information Management specialist en na diverse IT jobs nu geland bij Docspro waarbij op IM ook echt de focus ligt, dat laatste sprak mij aan dus vandaar de overstap.

Wat doe je bij Docspro?

Ik ben in februari gestart als OnBase consultant bij Docspro. Voor mij is het product/software nieuw maar de rol van (software) consultant vervul ik al ruim 10 jaar. Het interessante en leuke van consultancy is dat je bij veel diverse klanten een “kijkje in de keuken” meepakt en meewerkt aan interessante oplossingen en daar ook continu weer van leert.

Wat voor collega ben jij?

Ik leer graag van anderen en zij hopelijk (op termijn) ook van mij ? Ik ben een teamspeler die er graag de schouders onder zet en ik vind het gaaf om (samen) een project succesvol af te ronden. Effe sociaal een bakkie doen bij de koffiemachine is ook altijd gezellig! Espresso, als het kan extra sterk.

Heb je een levensmotto?

Probleem? Uitdaging!

Waar krijg jij energie van?

Succesvol een implementatie afronden zodat onze klanten efficiënter kunnen werken.
Uitdagingen succesvol verhelpen zodat er weer gewerkt kan worden.

Wat weten veel mensen niet over jou?

Dat ik sinds een aantal maanden Ving Tsun Kung Fu beoefen.

Deel dit met vrienden!