Nieuws

Multimodaal Transport Expo 2024

Multimodaal Transport Expo 2024

Op 14 maart 2024 organiseert Nieuwsblad Transport in samenwerking met Flows en Schuttevaer de Multimodaal Transport Expo 2024 in het Breepark in Breda.

De Multimodaal Transport Expo is dé plek waar transport- en logistieke bedrijven uit zowel Nederland als België samenkomen. Van binnenvaart tot wegtransport, spoor en luchtvracht. Het doel van het event is om kennis te vergaren en nieuwe relaties te ontmoeten. Het biedt een uitgebreid programma waarin wordt gegaan op de actualiteiten uit de transport en logistieke sector.

Docspro & Nokavision aanwezig

Dit jaar is ook Docspro op de beurs te vinden, namelijk samen met onze zusterorganisatie Nokavision. Beide onderdeel van Canon Information Management. U kunt ons op de beursvloer vinden met een prachtige stand waar u terecht kunt voor al uw vragen op het gebied van hyperautomation, content services, intelligent document processing, robotic process automation, process automation en customer experience.

Break-out sessie

Nychel l’Ami van Docspro en John Peters van Nokavision verzorgen gezamenlijk een presentatie over ‘Snel evoluerende logistieke Business & IT Landschappen op basis van Low Code & AI’. Noem het digitale transformatie en innovatie. Bezoek deze sessie en ervaar het versnelproces van digitaliseren in de logistiek!

Inschrijven

Wilt u niets missen van de Multimodaal Transport Expo 2024? U kunt zich gratis inschrijven via onderstaande button:

Inschrijven

Deel dit met vrienden!