Docspro

Docspro is sinds 1994 een vooraanstaande leverancier van oplossingen op het gebied van procesoptimalisatie, intelligente documentverwerking en digitale archivering en behoort sinds 2016 tot The Canon Group. Met technisch hoogwaardige oplossingen ondersteunt Docspro uiteenlopende bedrijfsprocessen. Klanten hebben met de oplossingen van Docspro meer grip gekregen op de informatiestromen, processen verregaand geoptimaliseerd en zijn vele malen efficiënter gaan werken. Resultaat is een hogere mate van flexibiliteit, een verbeterde klanttevredenheid, meer gemotiveerde medewerkers en een hoger bedrijfsrendement!

Ons ervaren team van gecertificeerde medewerkers én onze samenwerkingsverbanden met toonaangevende business partners maken Docspro tot uw partner voor oplossingen op het gebied van Business Proces Management, Digitale Postkamer en Enterprise Content Management. Docspro brengt uw Information In Motion! Laat ook uw informatie voor u werken met de oplossingen van Docspro. Lees verder op onze website, of neem direct contact met ons op.

Docspro heeft de afgelopen jaren diverse awards ontvangen. Sinds dit jaar mag Docspro de Kofax Diamond partnerstatus en de Hyland OnBase Platinum partnerstatus voeren. Dit niveau van partnership spreekt het enorme vertrouwen uit dat onze leveranciers hebben in de wijze waarop Docspro te werk gaat. De grootste waarde hechten wij echter aan de mening van onze klanten. Graag maken wij u deelgenoot van hun ervaringen met onze oplossingen.

In onze referentiecases worden de ervaringen van enkele van onze klanten uitgebreid beschreven. In onderstaand overzicht treft u een korte samenvatting van onze verschillende referentieverhalen. Benieuwd of er ook in uw branche of sector bedrijven of instellingen zijn die samenwerken met Docspro, neem dan contact op via sales@docspro.nl.

Referentiecases

Previous
Next

Wilt u door middel van een referentiebezoek graag met eigen ogen overtuigd worden van het gemak en de betrouwbaarheid van een scan en/of digitale archief oplossing van Docspro? Dat kan: veel van onze klanten zijn graag bereid hun ervaringen met u te delen. Neem daarvoor eerst contact op met Docspro, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u met open armen ontvangen wordt.