Therefore

Therefore,-Canon_smallVandaag de dag is snelle toegang tot belangrijke informatie cruciaal voor elke organisatie, of u nu een paar honderd werknemers hebt of slechts enkele tientallen. Met ThereforeTM, een oplossing van Canon, kunt u al uw zakelijke documenten efficiënt opslaan en raadplegen. Dat betekent minder inspanning en frustratie voor uw werknemers, minder kosten voor u en meer tevredenheid bij uw relaties over uw dienstverlening. Vraag meteen een vrijblijvende afspraak aan met onze solution specialist voor een globale ROI berekening of lees en kijk verder voor meer informatie. 

Bekijk Video Productfolder ROI berekening Referentiecase Peugeot

Met ThereforeTM kunt u eenvoudig een elektronisch archief opbouwen en beheren. Tekst, beeldmateriaal, documenten, rapporten, facturen en andere gegevens kunt u eenvoudig vastleggen, ordenen en opvragen. Daarbij maakt het niet uit of u papieren documenten, elektronische bestanden, streepjescodes of e-mails wil bewaren: ThereforeTM kan bestanden uit een groot aantal bronnen moeiteloos verwerken. Opgeslagen gegevens kunnen op een gebruiksvriendelijke manier worden opgevraagd, ook via het internet, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot al uw bedrijfsinformatie.

ThereforeTM, eenvoudig en veelzijdig

Om te werken met ThereforeTM hoeft u geen specialist in documentbeheer te zijn. Gescande documenten kunnen automatisch worden gelezen en herkend op basis van tekst of barcodes, en kunnen vervolgens ook automatisch worden geïndexeerd. Door de tekstherkenning tijdens het scannen kunnen documenten ook als doorzoekbare PDF worden opgeslagen, waardoor u altijd snel de juiste informatie kunt vinden. Het opzoeken van informatie is net zo eenvoudig als een zoekopdracht op internet, en de gevonden documenten kunnen worden geopend in de ThereforeTM Viewer of in de applicatie waarmee het document is gemaakt. Kortom, elke PC-gebruiker zal moeiteloos zijn weg in ThereforeTM kunnen vinden.

Papierloos werken voor elke organisatie

Om te zorgen dat uw scan- en archiefoplossing perfect is afgestemd op uw organisatie, biedt ThereforeTM een breed scala aan mogelijkheden:

  • Cloud computing via ThereforeTM Online biedt u lage opstartkosten en een maandelijks abonnement met volledige functionaliteit en flexibele optimale schaalbaarheid.
  • Toegang tot documenten via iOS en Android tablets en smartphones.
  • Uw werkprocessen automatiseren met ThereforeTM
  • Naadloze integratie met Microsoft® SharePoint® 2010.
  • ­­­Integratie met alle gangbare Microsoft® Office® applicaties zoals Outlook®, Word®, Excel® en PowerPoint®.
Veilig en controleerbaar

Autorisaties in ThereforeTM stellen u in staat nauwkeurig te bepalen wie uw gegevens mag bekijken of bewerken. U kunt bovendien altijd bekijken welke gebruikers hebben ingelogd en welke handelingen ze hebben verricht. Daarnaast biedt ThereforeTM ondersteuning voor het naleven van document compliance, inclusief regels voor bewaartermijnen en vernietiging van documenten. Met de ingebouwde Audit Trail functionaliteit produceert u in een handomdraai overzichten over bijvoorbeeld het gebruik van ThereforeTM door uw werknemers, de processen die documenten hebben doorlopen of uitgevoerde en openstaande Workflow-acties. Met ThereforeTM houdt u op elk moment overzicht en controle over al uw bedrijfsinformatie.

ThereforeTM, een oplossing van Canon

Met ThereforeTM speelt Canon in op de wens van bedrijven, organisaties en instellingen om papierloos te werken. De toegankelijke document management software van ThereforeTM biedt veel voordelen, die met name MKB-bedrijven in staat stellen efficiënter te werken en hun concurrentiekracht te vergroten door betere klantenservice.

ThereforeTM interessant voor u?

Wilt u meer informatie over welke voordelen u kunt behalen met ThereforeTM Neem dan contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie en advies via sales@docspro.nl of 0172 – 419 334.

Downloadbare brochure:

Productfolder – ThereforeTM