Nieuws

Even voorstellen: Vicencia in den Bosch

Even voorstellen: Vicencia in den Bosch

Vicencia in den BoschWie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze keer een kennismaking met Vicencia in den Bosch. In haar rol als Manager Marketing & Communicatie werkt zij graag met collega’s samen om gezamenlijk het doel te bereiken. Wat doet zij voor Docspro en wie is zij als persoon en collega?

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben Vicencia, alweer 37 lentes jong, getrouwd met Chrispijn en de trotse moeder van Aaron (9 jaar) en Esmee (7 jaar). In mijn vrije tijd kook ik graag, organiseer ik etentjes en probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn familie en vriendinnen.

Nu denk je misschien waar komen die krullen vandaan, die heb ik van mijn vader gekregen die van de Kaap Verdische eilanden komt en getrouwd is met mijn moeder uit het mooie plaatsje Boskoop.

Wat doe je bij Docspro?

Binnen Docspro ben ik samen met mijn collega Rik verantwoordelijk voor alles op het gebied van marketing & communicatie bij Docspro. En dit omvat alles op het gebied van de website, social media, tot het organiseren van events, het schrijven van teksten en nog heel veel meer marketingactiviteiten. Juist deze variatie vind ik heel leuk om te doen.

Wat voor collega ben jij?

Ik ben een gezellige collega, die altijd bereid is om iemand te helpen en ik vind het heel fijn om samen te werken met mijn collega’s. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen samen succesvoller is dan individueel.

Heb je een levensmotto?

Mijn opa was echt een inspiratiebron voor mij en ik heb zijn levensmotto van hem overgenomen en dat is: ‘Wie goed doet, die goed ontmoet’. Waarbij ik altijd uit ga van het goede in andere mensen.

Waar krijg je echt energie van?

Lachen! Samen zo de slappe lach hebben dat je kaken pijn doen, de tranen in je ogen schieten en je buik spierpijn krijgt. Dat vind ik het allermooiste wat er is.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Dat ik in het dames recreanten basketbalteam van BV Alphia zit en ik soms wat OCD-achtige trekjes heb in mijn manier van werken.