Pionier op het gebied van scan en data capture

Kofax

Kofax

Kofax Benelux maakt deel uit van Kofax Plc. Met ruim 1.200 medewerkers wereldwijd vertegenwoordigt Kofax Plc. als marktleider de electronic document capture (EDC) industrie. Het brede scala van software producten wordt door Kofax in de markt aangeboden via Value Add Resellers (VAR’s) en/of systeem integrators. Kofax is een uitstekende partner voor het leveren van software op het gebied van intelligente document capture, data capture en data exchange oplossingen.

Docspro was in 2009, 2012 en 2013 Kofax Top Reseller voor EMEA. Docspro is onlangs verkozen tot  Kofax  Diamond Partner. Dit is het hoogst haalbare niveau in het wereldwijde partner programma van Kofax. In de afgelopen jaren heeft Kofax zich een pionier getoond op het terrein van de ontwikkeling van hoogwaardige scan en data capture oplossingen. Het aanbod aan softwaremodules en functionaliteit is uitgebreid en er zijn nauwelijks toepassingen denkbaar waarvoor Kofax niet kan worden ingezet. Het verwerken van facturen, contracten, personeelsdossiers en mobiele toepassingen vormen slechts een greep uit het enorme scala aan gebruiksmogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Meer weten over Kofax?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte