Werk efficiënter door kennis in huis te halen

Trainingen en cursussen

Trainingen en cursussen

Werk efficiënter door kennis in huis te halen

U maakt gebruik van de softwareproducten van Kofax, OnBase of Therefore. We zien bij onze klanten dat deze softwareproducten een steeds groter onderdeel uitmaken van de bedrijfskritische processen. De beschikbaarheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van dit platform is daarom essentieel.

Het is dan ook van groot belang dat u als beheerder of key-user op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en u uw kennis verbreedt. Zo kunt u sneller anticiperen op vraagstukken of incidenten en de continuïteit waarborgen van de processen die aangesloten zijn op het Kofax, OnBase en/of Therefore platform.

Onze breed gecertificeerde en ervaren solutions specialists verzorgen regelmatig inhoudelijk hoog gewaardeerde product trainingen. Klik hieronder op de training van uw interesse voor meer informatie en trainingsdata.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Onze product trainingen

Meer weten over onze Trainingen en Cursussen?

Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor cursussen op locatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bel ons direct via +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte